28 december 2007

Jorden rundt 2008/2009

Til 2008 og 2009 er vi i øjeblikket i gang med at planlægge en længere tur; vi har i en del år talt om at lave den hel store tur og det ser nu ud til at ske.

Vi forventer at starte en jordomrejse i juli 2008, som skal tage cirka 9 måneder, og slutter i april 2009. Det glæder vi os rigtigt meget til !

Nedenfor ses en foreløbig rute; den er ikke helt endelig men det bliver noget i den stil. De røde markeringsnåle og røde rute angiver den primære vej rundt, og de (stor)byer vi benytter. De blå nåle viser nogle af de steder vi forventer at tage hen undervejs når vi er i området.


Vis stort kort

Du kan trække rundt på kortet; bemærk at Google Maps giver lidt udfordringer når man laver en rute der går hele vejen rundt (gå venstre om)

Rækkefølgen på stederne er vest-over, dvs. 1) Nordamerika / Mellemamerika, 2) Sydamerika, 3) Oceanien, 4) Indien, Sydøstasien, Kina, Japan, - og hjem. Vi har valgt at springe Afrika over i denne omgang, da vi var en tur i det sydlige Afrika i 2006. Derudover springer vi også Europa, bortset fra rejsen jo starter her.

Forventet varighed :

- Nordamerika : 5 uger
- Mellemamerika : 4 uger
- Sydamerika : 9 uger
- Oceanien : 8 uger
- Sydøst Asien : 4 uger
- Kina/Japan : 4 uger
- Indien : 4 uger

Ingen kommentarer: