28. juni 2008

Kina eller ej ?

Man laver en plan, som gælder indtil den bliver lavet om ..

Det var egentligt meningen at vi skulle afslutte vores rejse med at være 18 dage i Kina (april/maj 2009). Meeeen, det er nu lidt tvivlsomt om det bliver til noget, primært pga. de visum regler der i øjeblikket gælder. Vi havde regnet med at få et 12 måneders visum til Kina inden afrejse, men det er ikke noget man bare får. Og et forretningsvisum er heller ikke muligt. Så at få et 3 mdr. visa (gælder fra udstedelse), kan vi ikke bruge til så meget.

Derudover ser det ud til at være vanskeligt at få det undervejs (Hong Kong, Indien, Thailand), da det kun er 30-40 dages visa der udstedes her. Derfor er sidste håb, at når vi kommer til Japan i starten af april næste år, at få visum der. Af samme årsag har vi nu (efter en del diskussioner med GAP) aflyst vores rundrejsetur i Kina, og må så melde os på hvad-der-nu-er-tilbage, såfremt det lykkedes at komme dertil.

Ellers er det jo bare at finde en anden (sidste) destination eller tage tidligere hjem til Danmark.

En anden ændring der meldte sig var, at vi har måtte bytte om på Australien og New Zealand, sådan at vi er i Australien fra 16. Dec - 15. Jan, og derefter tager 2 uger til NZ. Det betyder så også at vi holder jul i Cairns, og at vi får en lille uges tid ekstra i Sydamerika.

Men, små ændringer i den store sammenhæng (indtil videre)

Ingen kommentarer: